Print Friendly, PDF & Email

Zakup usługi sekwencjonowania DNA na potrzeby realizacji projektu: „Inteligentne modulatory smaku gorzkiego i słodkiego jako składniki czekolady dla osób chorych na cukrzycę i otyłość”.

Data publikacji: 17.12.2018
Data otwarcia: 27.12.2018
Udostępniający: Katarzyna Niedzielska

Załączniki do pobrania

Plik Rozmiar pliku Data dodania
unieważnienie postępowaniaunieważnienie postępowania 35 KB 4.01.2019
Załącznik nr 1 do zapytaniaZałącznik nr 1 do zapytania 119 KB 17.12.2018
Załącznik nr 2 do zapytaniaZałącznik nr 2 do zapytania 125 KB 17.12.2018
Załącznik nr 3 do zapytaniaZałącznik nr 3 do zapytania 115 KB 17.12.2018
Załacznik nr 4 do zapytaniaZałacznik nr 4 do zapytania 116 KB 17.12.2018
Zapytanie ofertowe 17.12.2018r.Zapytanie ofertowe 17.12.2018r. 1 MB 17.12.2018

Autor: Katarzyna Niedzielska, Opublikowano: 17.12.2018
plusfontminusfontreloadfont